AAA Reclame heeft veel ervaring met het bedrukken van kleding. Onze klanten kunnen rekenen op de beste service. We zijn een familiebedrijf en staan altijd open voor suggesties. Bij ons is maatwerk vanzelfsprekend. Omdat we altijd zorgvuldig met de klant overleggen, krijgt u precies de kleding die u hebben wilt.

Wij bedrukken o.a.

Heldere bedrukkingen die niet vervagen

Wij werken alleen met de beste technieken en materialen. Daardoor leveren we altijd prachtige kleding die aan alle eisen voldoen. De bedrukkingen zullen niet vervagen. Zelfs niet wanneer u ze in extreme omstandigheden draagt of erg vaak wast. U zult dus vele jaren kunnen genieten van ons bedrukte textiel. Wij verzorgen alle werkzaamheden in huis. Daardoor hebben we altijd de volledige controle en weten we dat elk product voldoet aan onze hoge standaarden.

Een vrijblijvende, digitale proefdruk voor al onze klanten

Voor u betaalt, wilt u waarschijnlijk zien wat u bestelt. Bij AAA Reclame is dat geen enkel probleem. We maken voor al onze klanten een op maat gemaakte offerte. Deze is geheel vrijblijvend. Daarbovenop sturen wij altijd een digitale proefdruk op. Die krijgt u eveneens binnen voordat u betaalt. Bij ons komen klanten dus nooit voor verrassingen te staan.

Doe inspiratie op in onze showroom

Bij AAA Reclame zijn we bedreven in verschillende druktechnieken. Die geven allemaal een net iets anders effect. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Dat doen we door het geven van oprecht advies. Daarnaast kunt u altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. Daar kunt u zelf bepalen wat u mooi vindt. Full colour geeft vaak de mooiste en helderste kleuren. Ook dat kunnen we bij AAA Reclame voor u realiseren. Neem gerust contact met ons op wanneer u vragen heeft. Wij spreken graag de mogelijkheden met u door en voorzien u vrijblijvend van advies.

 

snijflex PS film

 

Flock

Strip Flock

Sublimeren

Sublimeren van sportkleding

digitale transfers

Digitale transfers

zeefdruk

Zeefdruk

industrie transfer

Industrie transfer

Flex transfer

Flextransfer (stretch)

woven badges

Woven badges