Sportclubs kunnen niet zonder een herkenbaar tenue. Een strakke bedrukking mag uiteraard ook niet ontbreken. AAA Reclame is gespecialiseerd in het bedrukken van trainingspakken, tenues, jassen en tassen. Kortom, alles wat u nodig heeft om een sportteam het veld of de baan op te sturen.

Alles wat je nodig hebt om te sporten

AAA reclame voorziet clubs en teams van alle sportkleding die ze nodig hebben. We bedrukken complete tenues, trainingspakken, jassen en tassen. Met onze sportkleding ziet jullie team er echt als een eenheid uit. Wij kunnen sportkleding op elke mogelijke manier bedrukken. Het is voor ons geen probleem om individuele namen en rugnummers op shirts te plaatsen. Een logo mag uiteraard ook niet ontbreken op clubshirts. AAA Reclame kan zowel shirts specifiek voor een team, of voor de hele vereniging drukken.

Sportkleding moet tegen een stootje kunnen

Tijdens het sporten krijgen uw sportkleren behoorlijk wat te verduren. Daardoor moeten ze aan totaal andere eisen voldoen dan standaard kleding. Ze moeten bijvoorbeeld rek- en scheurbestendig zijn. Daarbovenop mogen de mooie, felle clubkleuren niet vervagen, ook niet naar meerdere wasbeurten. Bij AAA Reclame zijn we daar bewust van. Wij leveren daarom alleen sportkleding van hoog aangeschreven merken. Daardoor kunnen jullie lang genieten van teamkleding met bedrukking.

U weet precies wat u in huis haalt

AAA reclame is open over de producten die we leveren. Wij staan namelijk achter de kwaliteit van onze sportkleding en de bedrukkingen die erop staan. Daarom hoeft u bij ons ook pas te betalen als u tevreden bent. We verschaffen elke klant een op maat gemaakt offerte. U krijgt daarbovenop een digitale proefdruk te zien. Als u voorbeelden van ons werk wilt zien, dan nodigen we u uit om een kijkje te komen nemen in onze showroom. Als u overal mee akkoord bent, dan is de sportkleding binnen twee weken bij u thuis. Meer weten? Neem dan contact op of vraag een offerte aan!

snijflex PS film

 

Flock

Strip Flock

Sublimeren

Sublimeren van sportkleding

digitale transfers

Digitale transfers

zeefdruk

Zeefdruk

industrie transfer

Industrie transfer

Flex transfer

Flextransfer (stretch)

woven badges

Woven badges